NIMBUS C8

Ny film med 8-meter commuter

Ljus och rymlig Commuter!

Tack vare sin enkla, funktionella och stabila design är båten det perfekta valet för de som vill använda sin båt dagligen, oavsett väder. I Commuter 8 prioriteras utrymme, ytor och funktionalitet som ger bästa tänkbara lastbarhet och frihetskänsla ombord. Resultatet är lättåtkomliga stuvutrymmen, breda gångbord, stora skjutdörrar och breda passager.

 

Nimbus C8 | Commuter | Testa ock provkör gärna båten hos Flipper Marin
Kojplatser 2+2

Nimbus C8 erbjuder bekväma sittplatser för både föraren och passagerarna. De snurrbara förarstolarna kan enkelt vändas runt mot passagerarsoffan och hyttbordet som kan förlängas till ett helt middagsbord. Passagerarsoffan kan konverteras till en extra säng för två barn eller en vuxen. I förpiken finns en dubbelsäng samt WC och pentry. Hyttaket är utrustat med integrerade lastbågar som förenklar vid lastning av större föremål som till exempel en SUP eller en kajak.

Bekväm förarplats!

Förarplatsen lämnar ingen oberörd, de påkostade stolarna är en fröjd och har få begränsningar i justeringsmöjligheter. All information finns i den stora Simrad touch-skärmen och knapparna har även touch-funktion. Alla instrument och reglage är strategiskt placerade som förstärker intrycket av en säker, modern och väl genomtänkt förarmiljö.

Längd

8,20 m

Bredd

2,58 m

Torrvikt

3009 kg

Motor

250-300 hk

Bränsle

240 L

Vatten

50 L

Kojer

2+2

Diesel

20 L

Septik

48 L

Djup

0,93 m

CE

C

Person

8

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-11-11