LEVERERAR ENASTÅENDE PRESTANDA

Mercury FourStroke och Verado är utombordsmotorer som levererar effekt, prestanda, bränsleekonomi och hållbarhet i världsklass. Dessutom gör dem det med enastående lätthet och en makalös användarupplevelse. Med allt ifrån tunga, havsgående båtar och tävlingsbåtar för sportfiske finns det en Mercury V8- eller V6-motor redo att hjälpa just dig.

LÄTT

Vår otroligt lätta konstruktion betyder att Mercurys V8- och V6-motorer väger mindre än konkurrenterna i praktiskt taget alla effektsegment – samtidigt som vi kan skryta med de största slagvolymerna.

SNABB

V8- och V6 motorerna med stor slagvolym och dubbla överliggande kamaxlar ger vridmoment när du behöver det, för kortare tid från start till toppfart, en enastående acceleration samt klassledande topphastigheter.

EFFEKTIV

Mercury Advanced Range Optimization använder kommande generationens teknik för att din motor ska förbränna så lite bränsle som möjligt, men ändå leverera den effekt du förväntar dig.

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. När du köpt din Mercury motor hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder!
Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Säljare

Peder Kalling

Tjänstledig

Christer Rexholt

Försäljningschef
Publicerat 2021-02-08