Nimbus W11 på vattnet

Äntligen har Nimbus W11 gjort entré på riktigt!

Det här är den ultimata weekenderbåten för dig med en aktiv livsstil. Designad med funktionell skandinavisk design förlänger W11 dina helger och ger dig möjlighet att resa längre samtidigt som det finns gott om utrymme för dig att umgås med nära och kära. Finns till försäljning från och med nästa säsong.

Nimbus W11"
Sittbrunn Nimbus W11"

Prisbelönt sidewalk

I sann Nimbus-tradition är W11 byggd med högkvalitativt material och en smart, funktionell design för att säkerställa bästa komfort och upplevelse för både föraren och passagerarna. En av de mest framträdande funktionerna är den prisbelönta "sidewalken", som skapar gott om interiört utrymme och möjliggör enkel och säker förflyttning på däck.

Vikbara sidor

En spännande ny funktion på W11 är de vikbara sidorna, vilket skapar extra utrymme och flexibilitet vid förankring. De vikbara sidorna blir också perfekta badplattformar för sköna dagar till sjöss.

Båtens hjärta

Sittbrunnen är väl skyddad av de stora fönsterrutorna och utrustad med en bekväm soffa och ett bord, vilket ger möjlighet till avkoppling och trevligt umgänge. På både för- och akterdäck finns det generösa ytor där du kan umgås med vänner eller familj, koppla av, ta ett bad eller bara njuta av solens värmande strålar.

Under däck finns det gott om utrymme för fyra personer att övernatta bekvämt i två rymliga kojer samt ett välutrustat badrum med toalett och dusch. Här finns det möjlighet till avskildhet och en lugn sömn under natten.

Båtens hjärta finns i loungen, som är ett extra rymligt och multifunktionellt utrymme. Loungen kan enkelt anpassas efter dina behov och aktiviteter, oavsett om det är cruising, solbad, simning, underhållning, lunch, middag eller en lugn stund med läsning i skuggan.

Nimbus_W11_akter

Beprövat och välbalanserat skrov

Nimbus W11 är byggd på samma välbalanserade skrov som T11 och C11, med beprövade höghastighetsegenskaper kombinerat med en låg planingströskel. Du kan välja mellan Mercury V8 2 x 300 hk eller Mercury V10 2 x 400 hk som motoralternativ. Båtens hastighet varierar mellan 20 och 40+ knop, vilket ger möjlighet till både snabbhet och smidighet.

Med Nimbus W11 får du en båt som kombinerar funktionalitet med stil och komfort. Helt enkelt den perfekta weekenderbåten för dig med en aktiv livsstil som vill utforska nya platser och skapa minnesvärda stunder till sjöss.

NIMBUS HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till våra moderna utställningshallar i Täby.  Här visar vi många Nimbusmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring.

Vi på Flipper Marin, part of Nimbus Group, tycker om nöjda kunder!

Nimbus W11_Speed_Flipper_Marin

Filip Åkesson

Studerande

Christer Rexholt

Förs. chef

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor
Publicerat 2023-07-06