Nimbus förvärvar 100%
av Alukin Aluminiumbåtar

Alukin DP 650 - Nimbus fullföljer förvärv av Alukin Aluminiumbåtar

Nimbus Group trotsar rådande kris till följd av Coronapandemin och fullföljer förvärvet av Alukin aluminiumbåtar, som härmed kliver in som fullvärdig medlem i Nimbus familjen.

– Vi ser trots rådande läge positivt framåt och har en stark tro på aluminiumbåtssegmentet för Norden och för nya geografiska marknader för Alukins del. Med Alukin kompletterar vi vår varumärkesportfölj med båtar i premiumklassen för både arbete och fritid, säger Jan-Erik Lindström, vd på Nimbus Group.

Med en tydlig vision om att skapa hållbara båtar för aktiva människor som älskar skärgården, har Alukin drivits av en passion att utveckla och producera funktionella aluminiumbåtar, som gör det lätt och njutbart att ha båt under hela året och som förlänger säsongen.

– Vi har nu arbetat tillsammans med Nimbus sedan 2018 och vi ser många fördelar med det, inte minst för Alukins användare och nya båtägare som därmed har lättare att se, provköra och köpa våra båtar via Nimbus nätverk av återförsäljare, säger Maria Nikula, vd på Alukin Aluminiumbåtar.

Siktet är inställt på fortsatt utveckling och förfining av modellprogrammet.

– Vi är peppade för vår fortsatta resa tillsammans med Nimbusgruppen och vårt arbete framåt, som består i att utveckla båtar för medvetna människor som värderar en hållbar och aktiv livsstil, avslutar Maria.

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2020-12-12