"Allt för sjön" i Stockholm

Nästa båtmässa är 2022!

Bästa båtbesökare på Allt för sjön!

Den 12 mars, mitt under pågående Allt för sjön, tog regeringen, till följd av dåvarande Covid-19-situation, beslut om att tillsvidare förbjuda större allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Det medförde att vi var tvungna att avbryta Allt för sjön 2020 i förtid.

Drygt åtta månader senare har ännu inga lättnader gällande möjligheten att genomföra mässor kommunicerats - trots idogt lobbyingarbete från hela branschen i syfte att hitta ett säkert sätt att återuppta verksamheten. Pandemin befinner sig dessutom just nu i en situation, där smittspridningen tilltar kraftigt.

Den sammantagna lägesbilden innebär att vi nu ser att förutsättningarna för ett genomförande av Allt för sjön 2021 inte längre finns. I samråd med delar av branschen har vi därför tagit beslut om att ställa in Allt för sjön 2021.

Allt för sjön ser över alternativ för 2021

”Vi är fullt medvetna om hur viktig Allt för sjön är – inte minst nu när det rådande hemesterfirandet har ökat efterfrågan på sjölivet i allmänhet och båtar i synnerhet. När ordinarie genomförande av Allt för sjön nu inte kommer att genomföras under 2021, kommer vi därför att erbjuda digital plattform för er alla båtentusiaster. Båtmässan återkommer inom kort med mer info kring detta.

Nästa "Allt för sjön" blir den 11-20 mars 2022

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi Alukin, Aquador, Bella, Falcon och Flipper , vi erbjuder provturer på Stora Värtan. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2020-12-15