NIMBUS 305 COUPÉ

Underbar semesterbåt för familjen

Nimbus 305 Coupé är en underbar semesterbåt för den stora familjen, där man kan umgås både ute och inne. 305 C har de djärva klassiska linjerna och den eleganta sportiga karisma som en modern kabinbåt ska ha. Båten har framgångsrikt framhävt de skandinaviska särdragen som bygger sin prestige på en tidlös, funktionell elegans. Det finns en ombonad salong och ett välutrustat pentry där det skall ligga, det vill säga i båtens rymligaste del. En förnämlig L-formad aktersoffa medger vidsträckt sjöutsikt. 

Nimbus 305 Coupé - Testa ock provkör gärna båten hos Flipper Marin
SOFFGRUPP BÅDE UTE OCH INNE!

Börja kvällens middag på akterdäck, och när fukten och kylan kryper på inpå småtimmarna, är det bara att flytta in i den ombonade salongen. Med några enkla knapptryckningar stänger man igen de båda glastaken, sidoskjutdörren och akterdörren stängs lätt med ett enkelt handgrepp. Här inne är det bara att slå på värmen och kvällen kan fortsätta långt in på natten.

SMAKFULL SALONGSBÅT!

Nimbus 305 C framhäver de skandinaviska särdragen som bygger sin prestige på en tidlös, funktionell elegans. Salongen är mycket ombonad med ett välutrustat pentry, som inspirerar även den mest kräsne kocken. Och med en förnämlig soffa för avkopplande stunder och goda middagar med vidsträckt sjöutsikt, får man en ny dimension på båtlivet. Genom en generös skjutdörr har man access till det rymliga akterdäcket. Smart och trevlig layout, med svängd integrerad L-soffa och sittplatser för fem, inbjuder till härliga stunder i glada vänners sällskap, med omedelbar närhet till vattnet.

ALL INCLUSIVE!

Flipper Marin introducerade begreppet ”All Inclusive” i båtbranschen. Den som köper en båt av Flipper Marin kan enkelt se att det mesta ingår och detta till ett mycket attraktivt. Det är skillnad på välutrustad och All Inclusive och köparen slipper fundera och tänka ut vad som behövs inför första säsongen, det har vi redan gjort! Enkelt, tydligt och mycket förmånligare för köparen.

Längd

10,07 m

Bredd

3,25 m

Torrvikt

3800 kg

Motor

150-220 hk

Djup

0,95 m

Varmvatten

20 L

Kojplatser

4+2

Vatten

150 L

Tankvolym

250 L

Septiktank

80 L

CE

B

Personer

8

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-03-10