FLIPPER 900 DC

T-TOP

Elmanövrerat sufflettak för alla väder!

Flipper 900 DC finns nu också med en stadig T-top i svart carbon som ger solskydd utan att ta bort den luftiga öppna känslan som man gärna vill ha i en daycruiser. Kombinationen med en öppningsbar T-top och ett enkelt kapell, som täcker hela cockpit, gör det möjligt för alla att sitta bekvämt och skyddat i en ljus och rymlig miljö. Smarta lösningar som denna, gör att Flipper skiljer sig från ”vanliga” båtar.

Flipper 900 DC T-Top
SKYDD MOT FÖR MYCKET SOL ELLER REGN!

Carbontaket på T-toppen i kombination med kapellhytten förstärker känslan av rymlig ”veranda” kombinerad med fantastisk ”uteplats” där det elmanövrerade sufflettaket skyddar mot för mycket sol eller regn. Allt detta bara ett stenkast från vattnet. Det förlänger säsongen och ökar användningsområdena speciellt i Skandinavien. Dessutom blir det enklare att sätta upp kapellet från ett robust tak, jämfört med den öppna versionen.

FLIPPERBÅTAR SER DU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår nya moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi Flippermodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-09-13