ALUKIN C650

Nyhet

Sportig SUV för alla väder!

Alukin C650 är en sportig hyttbåt som är en nyhet modellår 2023. Allt är helsvetsat, vilket gör hela båten extremt vridstyv och stabil, vilket märks i dess köregenskaper. Känslan är trygg även för den ovane båtföraren. C650 är stabil och lättkörd, svarar snabbt och rappt som en sportbil och ger helt enkelt stor körglädje.

Alukin C650 | Finns att provköra hos Flipper Marin
PÅLITLIG KOMFORT!

Hytten har optimerats i fråga om utrymme och höjd och ger ledigt plats för 6 personer. Förarsätena är riktigt sköna, med ställbara fjädrande Grammerstativ med stuvutrymme undertill. Även ratten är höj- och sänkbar, att från den lilla till storvuxna uppskattar körställningen. Den rymliga hytten ger bra sikt i alla väderstreck och har en härlig stor manuell taklucka som vid vackert väder ger känslan av en öppen båt. Den har ett praktiskt för- och akterdäck med gott om stuvutrymmen på fördäcket. Båten är utrustad med dieselvärmare och tre vindrutetorkare som standard.

ALUKINBÅTAR SER DU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår nya moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi Alukinmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-09-18