FALCON BR6 ÄR EN MÅNGSIDIG BÅT SOM PASSAR FÖR ALLA!

Falcon BR6 är en smidig och praktisk båt med häpnadsväckande mycket plats, som kan användas för både dagsutflykter, vattensport och vid fiske. Båtens formspråk ger ett intryck av mångsidighet och bekvämlighet; en ren layout, precisa detaljer och sömlöst integrerade lösningar gör att personer i alla åldrar och grupper känner sig som hemma på den här båten, som är designad och tillverkad helt enligt användarens behov.

”Förmodligen den bästa båt vi kört i sin klass”
Falcon BR6 är en modern och kaxig bowrider för motorer mellan 80 och 115 hästkrafter. Skrovet är i aluminium och helt utan steglister med ett brett slag uppe vid fribordet vilket ger en extremt mjuk gång även i högre farter.

Den stora nyheten bland aluminiumbåtar är det patenterade ljudisoleringen av skrovet, gången upplevs nästan som ljudlös. När ni åker är det fartvinden ni hör.

Däck och innerline är i glasfiber för enkelt underhåll och invändig trivsel. Durken är av räfflad aluminium och för fiskaren finns upphöjda kastdäck i både fören och aktern, gummimattor och fäste för elmotor. Åk kungligt– åk BR6!

TEKNISK INFORMATION FALCON BR6
Modell: Bow Rider
Årsmodell: 2019
Motor: Mercury 115 hk, 4-takt
Propeller: Aluminium
Hästkrafter: 115 hk
Bränsle: Bensin
Längd: 5,94 m
Bredd: 2,19 m
Vikt: 840 kg + motor
Bränsletank: 105 l
Djup: 0,42 m
CE: C
Max pass: 7

Flipper Marin
Hamnvägen 8
Täby/Stockholm
08-544 44 240
www.flippermarin.se

Publicerat 2019-02-04