MERCURY

Här visar vi hur man byter en propeller

För perfekt framdrivning!

Mercury-propellrar produceras av ett ingenjörsteam som har gemensamt 160 års erfarenhet, där tillverkningsteamet alltid strävar efter perfektion.

Mercury använder egenutvecklade och patenterade metaller för att utforma och tillverka propellrar för bäst prestanda och bränsleeffektivitet i klassen.

Mercury har nyligen introducerat en fyrbladig propeller som genererar tillräckligt med lyft för att överträffa sina trebladiga motsvarigheter, samt ett navsystem som avsevärt minskar växlingsbuller och vibrationer för en bättre båtupplevelse.

Valet av propeller kan påverka i stort sett varje aspekt av båtens prestanda, och Mercury har en lösning för varje propellerutmaning. Det är inte så konstigt att du kan se Mercury-propellrar på båtar av alla möjliga märken.

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi Mercury, vi erbjuder provturer på Stora Värtan. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Säljare

Peder Kalling

Tjänstledig

Christer Rexholt

Försäljningschef
Publicerat 2020-11-01