BELLA

Modellprogram 2023

Bella är lika med trygg och pålitlig, och så har det varit i flera decennier. Vare sig man använder båten i jobbet eller till fritid, så lever Bella alltid upp till sitt rykte att vara bäst när det verkligen gäller. Detta har resulterat i ett utomordentligt bra andrahandsvärde som få andra båtar har. Detta är i ordets rätta bemärkelse en trygg båtaffär!

Bella erbjuder en praktisk BowRider och en sportig Day Cruiser som passar för de flesta i de flesta vatten. Modellerna är välutrustade, smarta och snygga båtar, till ett mycket förmånligt pris. Vi erbjuder därutöver båtarna med uppgraderad kompletterad utrustning efter tycke och smak. Och det är detta vi kallar Bella ”All Inclusive Plus”. Ett välkomponerat paket till ett mycket rimligt pris.

Bella Bella! Betyder snygga Bellabåtar. Även snygga båtar kan vara smarta, praktiska, mångsidiga, pålitliga med sköna köregenskaper. Och sjöegenskaperna blir verkligen ingen besviken på. Många drömmer om en snygg, cool och kul båt, för hela familjen. Tyvärr blir inte alltid drömmen förverkligad, därför att många båtar är för dyra. Med Bella ”All Inclusive”, kan dock många båtdrömmar bli verklighet.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-01-10