AQUADOR 30 HT

Din bästa båtaffär!

Aquador 30 HT - Din bästa båtaffär!

IMPONERANDE LAYOUT

Aquador 30 HT har utvecklats och designats för krävande båtmänniskor. Hardtop-båten har ett högt skyddande tak där man står eller sitter skyddad för alla väderförhållanden. När man kommer ombord blir man imponerad och förtjust över den eleganta ljusa inredningen, med den stryktåliga skinnklädseln och vaxade teaken. Detta är klassisk, nordisk design när den är som bäst.

ALLA FÅR PLATS!

Båten har en yt-effektiv planlösning, där många kan umgås och trivas. Öppet akterparti med en u-soffa, som för tankarna till en lounge, ger plats för 7 personer att sitta runt det stora matbordet. Soliga dagar blir soffan en underbar solbädd genom ett knapptryck på det elmanövrerade bordet. Att pentryt finns uppe i båten i anslutning till bordet är uppskattat av många. Man avnjuter den goda maten som tillagats i det inventiösa pentryt där inget saknas. Keramisk häll, stort kylskåp, djup vask och praktiska avställningsytor är standard!

TEKNISK DATA AQUADOR 30 HT

Modell: Hard Top
Årsmodell: 2021
Motor: Mercury TDI 4.2-370, V8
Drev: Bravo 3XR (Xtra starkt dieseldrev)
Hästkrafter: 370 hk
Bränsle: Diesel
Längd: 9,15 m
Bredd: 3,10 m
Torrvikt: 3700 kg
Bränsletank: 390 l
Färskvattentank: 160 l
Djup: 0,90 m
Kojplatser: 4+2
CE: C
Personer: 10

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-01-20