Galen försäljning 2021

Beställ båt i god tid!

Stort intresse för Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper och Nimbusbåtar
TT
Publicerad 

Precis som i fjol är det rekordmånga som vill köpa båt. Men samtidigt är utbudet begränsat, då tillverkningsindustrin världen över påverkas av pandemin, och lagerhyllor gapar tomma hos både båthandlare och verkstäder.

"Hela kedjan från produktion till distribution svajar vilket gör att båthandeln och verkstäder kan ha tomma lagerhyllor när det gäller vissa varor. Och detta sker när efterfrågan på båtar och tillbehör är rekordstort", säger Mats Eriksson, vd på båtbranschens riksförbund Sweboat, i ett pressmeddelande.

Detta drabbar inte bara de som funderar på att köpa ny båt, utan även om man behöver nya tillbehör eller laga sin befintliga båt.

"Vi uppmuntrar och uppmanar alla som går i köptankar att vara ute i extra god tid med besluten denna mycket speciella säsong", säger Eriksson.

FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi Alukin, Aquador, Bella, Falcon och Flipper. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Vi hjälper till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-04-12