NIMBUS 365 COUPÉ

SEMESTERBÅT FÖR LÅNTIDSBOENDE OMBORD

 

Båten är speciellt byggd för familjer och livsnjutare som vill åka långt och bo längre perioder ombord. Fokus i utvecklingen har varit att förbättra funktionalitet och ytterligare höja nivån på bekvämlighet, enkelhet och flexibilitet ombord. Det mest iögonfallande är båtens moderna formspråk med dess funktionella linjer. Nimbus 365 C vänder sig till medvetna och ofta kunniga båtmänniskor och familjer som faktiskt använder sina båtar, som väljer funktion före design. Hantverk och materialval har sitt ursprung i Nimbus mångåriga svenska båtbyggartradition, där smakfull kvalitet alltid fått råda. Man känner tydligt igen Nimbus DNA.

Nimbus 365 Coupé - semesterbåt för längre resor
Ljust och fräscht

Nimbus 365C har en härlig gedigen kvalitet där de ljusa trädetaljerna harmoniserar med båtens vita inredning, som ger en varm känsla. Båten har två kabiner fördelat på ”owners cabin” och ”guest cabin” med gemensam toalett. Båda kabinerna har hög-skåp/garderober för bättre förvaring. Kabinerna har tygbeklädda skott i ljust material som dämpar ljud. LED belysningen i båten är väl genomtänkt och skapar trivsel samtidigt som den är funktionell. Den integrerade ventilationen ger en väsentlig skillnad på cirkulation och luftkvalitet.

Panoramatak för bästa ljusinsläpp!

Uppe i salongen har utrymmet maximerats och den upplevs som ljusare och luftigare. Anledningen är det extra stora glastaket som ger generöst med ljusinsläpp. Taket har två stora öppningsbara takluckor med integrerat solskydd. Salongen har flera stora rena och plana ytor men känns ändå ombonad.

Flexibel layout i salong!

Den vändbara passagerarsoffan har plats för två vuxna alternativt en vuxen och två barn som kan åka med i färdriktningen. Både U-soffan och bordet i salongen är större än tidigare. Det finns gott om utrymme för fyra att äta men upp till sex personer får plats. U-soffan konverteras med lätthet till en extra dubbelbädd.

GENERÖST ”PROMENAD-DÄCK” ÄR BÅTENS STYRKA!

En uppskattad detalj är det breda gångdäcket, ”Sidewalk”, på styrbord sida, där passage för-eller akteröver blir smidig och säker, samt ger lite fartygskänsla. Denna däckslösning är mycket användarvänlig och medför även trygg och säker bordning. Promenaddäcket har en fin fotsbredd och överliggande reling, vilket underlättar att komma ombord med matkassar i händerna eller barn i famnen. Barn och hundar är speciellt förtjusta i det breda gångdäcket och kan röra sig enkelt och säkert ombord. Salongen har en öppningsbar ruta på babord sida och en stor öppningsbar skjutdörr på styrbord sida, som ger en enkel access ut till ”Sidewalken”.

Längd

11,56 m

Bredd

3,50 m

Torrvikt

6391 kg

Motor

380-600 hk

Djup

1,14 m

Höjd

3,92 m

Kojplatser

4+2

Färskvatten

270 L

Tankvolym

700 L

Septiktank

120 L

CE

B

Personer

8

NIMBUS SER DU SNART HOS FLIPPER MARIN!

Vår nybyggda utställningshall i Täby på 1300 kvm är klar i mars 2022. Eftersom utställningsytan blir mer än dubbelt så stor får vi äran att även visa Nimbus.  Utöver Nimbus visar vi Aquador, Flipper, Bella, Alukin, Falcon och den nya elbåten Zero. Vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra finansieringslösningar och prisvärda försäkringar. Tack vare våra starka varumärken, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en båt från Flipper Marin, part of Nimbus Group.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-11-10