FLIPPER

Broschyr/katalog 2024

Ny Flipper broschyr/katalog 2024
FLIPPER 2024

Vi är drivna av Flippers löfte - att erbjuda enastående båtkörning som är både rolig, sportig och social, med en stark inriktning på kvalitet, säkerhet och prestanda. Med nära 60 år av erfarenhet har Flippers finska båtbyggnadstradition utvecklat enastående tekniskt kunnande, som kompletteras av insikter och inspiration från våra skandinaviska grannar. Flippers sportiga DNA genomsyrar varje skrov som rullar ut från produktionslinjen, och vi garanterar att föraren kommer att uppleva samma spännande och säkra prestanda som endast en Flipperbåt kan leverera.

Vi är fast övertygade om att båtkörning ska erbjuda en upplevelse utöver det vanliga, och Flipper strävar efter att sticka ut från mängden - både när det gäller prestanda, stil och manövrerbarhet. Med toppmoderna motorer från Mercury och dess banbrytande teknik kan du uppleva maximal effekt av spännande, mångsidig och engagerande båtåkning.

Flipper 2024 - för en båtupplevelse i världsklass.

aquador logo

Flippers unika speed-hull

Samtliga Flippermodeller är utrustade med Flippers enastående speed-hull, vilken kännetecknas av en optimerad hydrodynamisk design. Drivna av lyhörda och kraftfulla motorer, styrda från förarplatsen med den senaste navigeringstekniken. Båtlivet har aldrig varit så njutbart.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2024-02-15