Flipper Marin har uppgraderat flottan med ett modernt, innovativt och exklusivt varumärke, Falcon.

 

Styrkan med Falconbåtarna är bland annat att de har ett robust , tåligt aluminiumskrov i kombination med en exklusiv plastinredning. Båtarna känns och är mycket inbjudande med sin smarta, snygga inredning. Här finns bekväma soffor, dämpade off shorestolar, stora soldäck i fören (BR6, BR7 och BR8) samt i aktern hos Falcon BR8.  Massiva längsgående skrovbalkar ökar vridstyvheten i hela båten. Insidan av skroven är isolerade med polyuretanskum (BR7 och BR8 har även speciella ljuddämpningsmattor i skrovet) och detta gör Falconbåtarna tystare och mer komfortabla än de flesta andra båtar. Samtliga modeller från Falcon blir bestyckade med kraftfulla och pålitliga motorer från Mercury.  Motorerna vi finner på båtarna från Falcon börjar på 80Hk och går hela vägen upp till 300Hk V8.

VÄLKOMMEN TILL DET NYA BUSTER MODELLÅRET 2018!

Det gångna året har varit intensivt och spännande, med en massa stora saker på gång! På produktsidan har vi fortsatt utveckla vårt redan breda modellsortiment, och kan stolt presentera nya modeller i bägge ändorna av sortimentet. De mest efterlängtade nyheterna är förmodligen nya Magnum och Super Magnum som lanserades nu inför båtsäsongen 2018. Med avsevärt större innervolym, modern och fräck formgivning, och ytterligare förbättrat skrov med tre par aktiva steglister, dessa praktfulla nyheter är potenta arvtagtare till företrädarna.

I andra delen av modellprogrammet introducerade vi nya Buster M – med större däcksyta och klart bättre stabilitet – i enkel och dubbla konsoler. Den minsta båten i sortimentet, Buster Mini, fick en systermodell, Mini Sport som blev den minsta båten med styrkonsol. Mini Sport ska passa ungdomliga båtfantaster.
Vi ses på sjön – välkommen till det nya Buster modellåret 2018!

Klicka på bilden för att se nya Buster broschyren 2018

Buster katalog 2018

Flipper Marin
Hamnvägen 8
Täby/Stockholm
08-544 44 240
flippermarin.se

Flipper Marin förverkligar din båtdröm!

Publicerat 2018-02-22