NIMBUS GROUP

förstärker försäljningen i Florida

Nimbus Group AB (publ) har utsett det Florida-baserade återförsäljarnätverket HMY Yacht Sales, Inc. (HMY) till återförsäljare för båtar av varumärket Nimbus på Floridas östkust. Med elva försäljningsställen mellan Florida Keys och gränsen till Georgia, och 15 försäljningsställen totalt, kommer HMY att tydligt stärka Nimbus försäljning på den viktiga Florida-marknaden.

Nimbus 465 Coupé

”Marknaden i Florida är viktig att adressera när vi bygger upp vår verksamhet här och i övriga USA och vi är mycket glada över samarbetet med denna ledande aktör vars kapacitet och expertis när det gäller Florida tveklöst kommer att hjälpa oss att lyckas”, säger Justin Joyner, vd för Nimbus Group USA.

Nimbus T11

Nimbus Group tillverkar och säljer fritidsmotorbåtar under varumärkena Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. Försäljning sker via återförsäljarnätverk och de största marknaderna är Norden, Europa och USA. 2021 omsatte koncernen 1 455 Mkr och hade 391 anställda. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Polen, England, Norge och USA.

PRESSMEDDELANDE

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-01-27