"Hamnen" testar: Bella 640 DC

"Dundrar in med en prisbomb i DC-segmentet"

Med sin kompromisslösa syn på hur en båt av det här slaget ska vara, har Espen Thorup utvecklat den här båten. Det blir uppenbart genom den eleganta linjeföringen och den självmedvetna utstrålningen. Perfektion är, och har alltid varit, den främsta motivationen när Bella bygger båtar. Bellafabriken använder teknik och erfarenhet för att förnya och förfina. Och det märks att man strävat efter sofistikerad och samtidigt funktionell design. Bella 640 DC är en båt som imponerar och förför!

 

Längd

6,58 m

Bredd

2,34 m

Vikt

950 kg + motor

Motor

Mercury F115 CT

Tankvolym

135 L

Aktersoffa

U-formad

Kojplatser

2+2

Djup

0,70 m

CE

C

Personer

7

Se testet hos Hamnen.se

Den nya Bella 640 DC förenar enastående körglädje, stilren design och den fantastiska frihetskänsla som kommer av att åka öppet. Den är snygg att se på, kul att köra och billig att äga. Flipper Marin erbjuder 640DC med ett funktionellt och klokt utrustningspaket, som heter ”Ready To Go”. Här finns det nödvändiga för trivsel och säkerhet till ett oslagbart pris. Vi erbjuder Bella 640 DC smart utrustad, fördelaktigt försäkrad till ett mycket attraktivt pris. Och båten köper ni med en finansiering som passar alla plånböcker. Vill man komplettera med ytterligare utrustning finns t ex det rymliga körkapellet som erbjuder en generös ståhöjd överallt. Detta fäller man enkelt upp eller ned, lite som på en cabriolet.

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi BELLA 640 DC samt lillasystern BELLA 550 BR, vi erbjuder provturer på Stora Värtan. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2020-05-18