FLIPPER

Unik SpeedHull design

Flipper | SpeedHull design
SpeedHull-design

Samtliga Flippermodeller präglas av den unika Flipper SpeedHull-designen med optimerade hydrodynamiska egenskaper, vilket garanterar dess styvhet, ljudlöshet och utmärkta sjöegenskaper. Dessa attribut är mycket uppskattade av våra kunder när de färdas genom vågorna med farter som de flesta bara kan drömma om. Flipper är utrustade med kraftfulla Mercurymotorer som har moderna styrenheter och den senaste navigations teknologin.

Vridstyv balkkonstruktion!

Styrkan hos Flippers skrov ligger i dess stabilitet. Skrovet är noggrant konstruerat med ett betydande antal skott och kraftiga längsgående balkar, vilket ökar vridstyvheten genom hela båten. Denna robusta skrovkonstruktion, kombinerad med effektiv ljudisolering som inkluderar skumfyllning i balkarna och innerlinern, skapar en behaglig färdupplevelse. Flipper levererar enastående prestanda i alla vattenförhållanden och ger rätt känsla i varje situation, vilket gör körningen till en njutning. Skrovet svarar direkt på gaspådraget och planar ut ur vattnet utan att stäven höjer sig, vilket innebär att planingströskeln är minimal.

Modern förarplats!

Att inta förarstolen är en närmast magisk upplevelse, här sitter man bekvämt och skyddat, med alla instrument och reglage på exakt rätt plats. Den stora multiskärmen från Simrad är integrerad, elegant placerad i synfältet och snabb som blixten, vilket garanterar säker navigering. Utöver GPS ger skärmen tillgång till all motorinformation och mer. Att navigera en Flipper i alla farter är enkelt och njutbart.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2024-02-19