FLIPPER 650 DC

Daycruiser

SMART DC I LYXFÖRPACKNING!

Utöver gångegenskaperna är sittbrunnen det allra bästa med den här båten. Den är väl tilltagen, och layouten tillåter att många ombord känner sig hemma vare sig man vill sola, äta, sova eller bara hänga. Den eleganta, välsydda och tåliga klädseln bidrar till att hela båten utstrålar en sofistikerad kvalitet. Man sitter väl skyddad bakom den eleganta vindrutan och alla sittplatser erbjuder härlig komfort och fri runtom sikt.

Flipper 650 DC | Daycruiser
ETT RENT NÖJE ATT KÖRA!

Flipper 650 DC är en suverän daycruiser för alla som använder båten för dagsturer och kortare övernattningar. Med utombordare blir båten lättare och roligare att köra, den blir mer bränsleekonomisk och det blir mer plats inne i båten eftersom hela motorpaketet sitter längst bak. För den som vill traila båten är också utombordaren ett självklart val.

PERFEKTA SJÖEGENSKAPER MED MERCURY V6-200 DTS!

Båten imponerar med sitt lättdrivna skrov och planingströskeln är obefintlig. Ett lätt tryck på gasreglaget och båten glider smidigt upp i plan. Nu kan man köra i den fart man vill utan att behöva tänka på att båten ligger rätt i sjön.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-02-23