VI HAR TESTAT FALCON C7

Falcon C7 – En tyst upplevelse!
Har en ljus och optimal planlösning och är speciellt framtagen för att klara av skandinaviska förhållanden. Kabinbåtens styrka är sin patenterade ljudisolering i sitt förstärkta skrov, där vanlig samtalston räcker under färd. De flesta hyttbåtar har ett högt burkigt ljud i kabinen, detta ljud förekommer inte alls i Falcon Cabin.

Utmärkta sjöegenskaper!
I en Falcon får du både körglädje och en överraskande stabilitet i ett. En båt som erbjuder speediga transporter i skärgårdsmiljö, utan att tumma på säkerhet eller komfort. Oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet då är Falcon det självklara valet om du vill ha en pigg och pålitlig båt som kan gå ut – oavsett väder.

Välplanerat fördäck och akterdäck!
Båten har ett välkomnande fördäck, en ljus kabin och ett generöst akterdäck, där passage sker enkelt genom hela båten eller på skarndäck. Kabinen är fantastisk med sitt stora ljusinsläpp från alla väderstreck, dessutom är det en gedigen ståhöjd även för den storvuxne.

Året-runt-båt
Innerlinen är av glasfiber och ytterlinen är helsvetsat, saltvattenbeständig marinaluminium, det vill säga underhållsfritt skrov, där du slipper skarvar som kan skramla isär eller nitar som lossnar. Genom sin förstärkta konstruktion klarar den hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta. Värmaren startas lätt innan båtfärden genom ett sms meddelande.

Lastar av en kylbox från Falco C 7

Båten har ett välkomnande fördäck, en ljus kabin och ett stort akterdäck, där passage sker enkelt genom hela båten eller på skarndäck.

 

Med en modern Mercury 150 hästars fyrtaktare når ni en toppfart på 35 knop och behaglig marschfart på 25 knop. Kraften räcker gott och väl till med många ombord.
Att slå sig ned vid förarplatsen är en fröjd för den moderna krävande skepparen. Här finns allt och lite till med en touch av elegans och senaste teknik, man känner direkt, ”den här båten blir kul att köra”.
Publicerat 2019-11-13