Ny film på testvinnaren - Falcon BR7

FALCON BR 7 - TESTVINNAREN!

Falcon BR 7 är förmodligen den tystaste bowrider som vi kört och fungerar utmärkt med Mercury 150 hästkrafter. Skrovet är i aluminium och helt utan steglister med ett brett slag uppe vid fribordet vilket ger en extremt mjuk gång även i högre farter. Den stora nyheten bland aluminiumbåtar är det patenterade ljudisoleringen av skrovet, gången upplevs nästan som ljudlös. När ni åker är det fartvinden ni hör. Däck och innerline är i glasfiber för enkelt underhåll och invändig trivsel. Durken är av räfflad aluminium och har självläns för enkel hantering. Åk kungligt – åk Falcon BR7!

SMART ALUMINIUMBÅT!

Trots att majoriteten av alla mindre båtar som byggs i Finland numera byggs i plåt så har stortillverkaren Bella fabriken envist bara hållit sig till plast. Till för ett par år sedan. då presenterades Falcon, ett nytt båtmärke med aluminium på utsidan och plast på insidan. Båtar som vid en första anblick ser ut som vilka andra aluminiumbåtar som helst som trängs i båtvärlden. Men som vid en närmare granskning visar sig ha hittat någonting eget. Falcon försöker inte locka köpare till sig med hög prestanda. Den som vill ha en motor av formatet ”grotesk” på sin plåtbåt har ju redan hur mycket som helst att välja på.

Gällande Falcon så är man mer stolt över att den är särdeles bärig och att den tål att lastas tungt utan att det påverkar sjöegenskaperna negativt. Falconbåtarna är prisvärda jämfört med vad andra aluminiumbåtar kostar. Falcon har den samma smarta inredning som de nya Bella båtarna har – alltså med en lång rad snitsiga lösningar och gott om stuvfack för stort och smått. Att Falcon går en mer måttlig väg betyder för den skull inte att det är någon trögburk. Tvärt om. Med det största motoralternativet, 150 hk på Falcon 7 BR kommer man upp i drygt 40 knop på topp.

Designen Espen Thorup har också varit extra noga med förarergonomin och passagerarkomforten. Förar- och passagerarsätet är riktiga sportiga Offshore säten som är ergonomiskt formade och gör även den guppiga båtturen till något riktigt behagligt. Det generösa akterpartiet ger stor rörelsefrihet ombord och otaliga användningsmöjligheter. Genomtänkta material, till exempel ytbehandlat marinaluminium, eloxerade aluminiumdetaljer och härdat glas gör att BR7 är ett robust, säkert och bekymmersfritt flytetyg, även när det går undan.

FLIPPER MARIN - DIN BÄSTA BÅTAFFÄR!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Falconmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Säljare

Peder Kalling

Säljare/Marknad

Christer Rexholt

Försäljningschef
Publicerat 2020-02-13