ALUKIN C 750

Bergs drömkåk

UPPLEV STYRKAN AV ROSLAGEN!

C 750 är en riktig cabinbåt som tilltalar skärgårdsfolk, så säsongen kan sträcka sig året runt, där bekvämlighet är ett plus och säkerhet är ett måste. Den funktionella aluminiumbåten bjuder plats för 8 personer. Man kliver gärna ombord via en av två rejäla badplattformar i aktern. Dessa underlättar av- och ombordstigning, men bidrar också till att effektivt rama in motorn och även skydda den vid akterlig angöring. Och att det dessutom ger båten en nästan elegant attityd, gör ju inget!

DET ÄR EN DRÖM ATT KÖRA DEN HÄR BÅTEN!

Med en Mercury V8-250 hk hittar du alltid rätt med det integrerade navigationssystemet, det är som en personlig guide som kan hålla dig uppdaterad om dina båtrutter. Din guide väljer automatiskt en ny väg och räknar ut din nya ankomsttid. Sugen på en sjökrog? Din guide har detaljerad information om samtliga sjökrogar i närheten och visar dig vägen. Precis som till ytterligare en miljon andra intressanta smultronställen. Så vart vill du åka?

 

TEKNISK DATA ALUKIN C 750

Modell: Cabin
Motor: Mercury V8-250 hk Verado
Propeller: Stål
Hästkrafter: 250 hk
Bränsle: Bensin
Längd: 7,50 m
Bredd: 2,35 m
Torrvikt: 1520 kg
Tankvolym: 200 l
Fribordshöjd: 0,75 m
Kojplatser: 2
Aluminium: 5 mm
CE: C
Personer: 8

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2020-10-30