AQUADOR 250 HT

En modern familjebåt

Aquador 250 HT är den ultimata moderna familjebåten som bjuder på en överflödande positiv upplevelse. Den är snabb, säker och stilfull, perfekt för alla väder. Med sin bränsleeffektiva och tysta utombordare är den både ekonomisk och miljövänlig.

 

Den nya svepande hardtop-taket och den välformade vindrutan ger båten en elegant och funktionell design. Den är lika attraktiv under regniga dagar som när solen skiner. Det smarta glastaket är en nyckelkomponent som låter dig njuta av solen när den är framme och skydda dig när regnet kommer.

Akterkapellet är enkelt att hantera och smidigt att använda som en markis. Sittbrunnen är rymlig och elegant designad med ett praktiskt pentry för matlagning ombord. Båten erbjuder bekväma sittplatser som är perfekta för socialt umgänge och att följa med i vad som händer runt omkring.

AQUADOR 250 HT | EN MODERN FAMILJEBÅT | Testa ock provkör gärna båten hos Flipper Marin

Inredningen är av högsta kvalitet med klassiska materialval som teak, läder (Silvertex) och rostfritt stål. Aquador 250 HT överraskar med sin rymlighet och smarta layout. Den har en stor badplattform och en generös badbrygga för sommardagar fulla av badlekar och mingel.

Under däck erbjuder båten två bekväma sovutrymmen, vilket är ovanligt för sin storlek. Det finns också ett WC utrymme med full ståhöjd och bra förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis är Aquador 250 HT den perfekta familjebåten som kombinerar stil, funktion och komfort på ett imponerande sätt. Med denna båt kan du njuta av långa säsonger och skapa fantastiska minnen med dina nära och kära.

AQUADORBÅTAR HITTAR DU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår nya utställningshall i Täby.  Här visar vi många Aquadormodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-09-09