ALUKIN SCR 850

SUP - Stand Up Paddle

ALUKIN SCR850

Genomtänkt, snygg och praktisk med trygga sjöegenskaper och stor körglädje. Helt enkelt en pendlardröm i kombination med compact living när det är som bäst. Alukin SCR 850 är båten som är byggd utifrån medvetna båtåkares uppfattning och idéer för hur den optimala båten i aluminium ska utformas.

 

Alukin SCR 850 - SUP paddling
MINIMALT AV SKÖTSEL, MEN ÄNDÅ ÖVERNATTNINGSBAR!

Sportkabinen har ett kaxigt designspråk som familjebåt och passar för transport över stora vatten. Den lämpar sig kanske för den som haft en större plastbåt tidigare, som nu tröttnat på all skötsel. Och som vill ha ett enklare båthandhavande, eftersom 850:an erbjuder 4 kojplatser och ett fullgott pentry som täcker de flestas behov.

SUP - Stand Up Paddle

Sup paddling är träning till havs och har blivit en allt mer populär sommaraktivitet i Sverige. Att paddla SUP ger träning åt hela kroppen. SUP, eller Stand Up Paddle som förkortningen står för, är en kombination av surfing och paddling som innebär att man står på en stor surfbräda och tar sig fram med hjälp av en lång paddel. Att stå upp och paddla är en urgammal teknik och började användas på 60-talet, som ett sätt för surflärare på Hawaii att snabbt kunna ta sig fram till sina elever.

Passar alla åldrar

Att paddla SUP är enklare än många andra vattensporter och en aktivitet som passar alla åldrar, oavsett tidigare erfarenheter. Det finns olika sorters SUP brädor, vissa anpassade för höga vågor, vissa är snabbare och kanske lite mer vingligare och en del är uppblåsbara för att man lätt ska kunna suva undan brädan när man inte använder den. Brädan är nästintill omöjlig att välta och om du skulle trilla av, är det bara hoppa upp och fortsätta paddla. Vanligtvis kan du även spänna fast foten i en lina kopplad till brädan, så den inte kan åka i väg från dig.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-12-08