ALUKIN C 750

Aluminiumbåt för året runt bruk

Alukin C750 - Det finns en ställning på taket där man kan ha en kanot

NI KAN ANVÄNDA ALUKIN C750 ÅRET RUNT

C 750 är en riktig cabinbåt som tilltalar skärgårdsfolk, så säsongen kan sträcka sig året runt, där bekvämlighet är ett plus och säkerhet är ett måste. Den funktionella aluminiumbåten bjuder plats för 8 personer. Positivt är att fördäcket är konstruerat utan nivåskillnader och försett med halkfri durkplåt, vilket gör all lasting enkel och säker. Akterdäcket är tillräckligt stort för att du ska kunna röra dig smidigt vare sig man fiskar, stuvar prylar, eller bara vill njuta en solig dag.

KOMFORT OCH MYS

En stor dörr leder in i hytten via aktern. Direkt på bägge sidorna finns säten att sitta på, dessa kan också omvandlas till en lång akterbänk med plats för 3–4 personer. Eftersom kabinens bredd är hela 2,35 meter, gör att det är plats nog för en tillräckligt bred mittgång inne i hytten. Längre föröver sitter föraren och passageraren i bekväma fjädrande Grammerstolar. Både förare och passagerare har bekväma fotstöd, med rätt vinkel. Man kommer snabbt och smidigt ut på det praktiska fördäcket, genom den smarta dörren i fören.

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-01-14