• Skicka E-Post
 • Hitta Hit
 • 08-544 44 240
 • Öppet Idag:

  Flipper Marin

  Julstängt 16 dec - 7 jan
  • MåndagStängt
  • Tisdag10:00 - 17:00
  • Onsdag10:00 - 17:00
  • Torsdag10:00 - 17:00
  • Fredag10:00 - 17:00
  • LördagStängt
  • SöndagStängt

NY BUSTER PRISLISTA 2017

NY BUSTER PRISLISTA 2017

Buster – ett bekymmersfritt val

Buster är den populäraste motorbåten i Norden. I modellprogrammet hittar du de bästa alternativen för dina fritidsaktiviteter. AHT – Aluminium Hull Technology by Buster garanterar en hög kvalitet
– Välkommen att bekanta dig med Busters värld.

ladda-ner-flipper-marin  NY PRISLISTA BUSTER MOTORBÅTAR 2017

Missa inte båtmässan ”Allt för Sjön” i  Stockholm, den 4–12 mars 2017

Öppettider:
4-5 mars lördag–söndag kl 10-18
6-9 mars måndag–torsdag kl 11-19
10 mars fredag kl 11-20
11-12 mars lördag–söndag kl 10-18

Se nya Buster-modeller på båtmässan i Stockholm! Yamaha Motor Scandinavia presenterar Buster-båtarna i monter A41:16. Vi presenterar även favoritmodellerna Buster L2 och Buster LX, mångfunktionella Buster M2, mångsidiga Buster X, fartfyllda Buster XXL, topputrustade Buster SuperMagnum samt Buster Magnum, den populäraste stora aluminiumbåten i de nordiska länderna. Tala gärna med Kent Ohlsson, han har mycket kunskap och 20 års erfarenhet av Buster Båtar.

Buster nyheter på båtmässan!

Buster Q – Smart multiskärm
Buster lanserar för nästan hela sitt båtsortiment som standardutrustning en smartskärm integrerad i styrpulpeten som innehåller elektronisk navigation. Infotainment-systemet som fått namnet Buster Q består av en stor pekskärm, som förutom sjökorten också för samman bl.a. båtens alla mätinstrument, bruksanvisningen och guidevideon, väderprognoser, radio och nätförbindelse.

Buster Phantom med två motorer
Den nästan tio meter långa, Buster Phantom, med plats för tolv personer är tillverkarens största och snabbaste båt någonsin. Med de kraftigaste motorerna har Phantom en topphastighet på över 59 knop.
Olikt andra Buster-båtar kan Phantom utrustas med två motorer. Det kraftigaste alternativen för Phantoms dubbelmotorer är kombinationen av två stycken 350-hästkrafters, 5,3-liters V8-Yamaha-motorer. Dubbla motorer betyder att man till fullo kan utnyttja Yamahas elektroniska drive-by-wire-system Helm Master.

Buster S – Ny Buster S sommarstugans standardbåt
Buster har helt och hållet förnyat sin nästminsta modell, sommarstugans standardbåt Buster S. Den lilla fyrapersonersbåtens mest betydande nya egenskap är en ny självläns för tömning av regnvatten. Nyttan med den märker man senast efter den första regniga sommarveckan. Buster S som är avsedd för fyra personer, är CE-certifierad och tillverkad helt i aluminium. Den är designad som allmänbåt för sommarstugan både för transport och fiske. Buster S väger bara 260 kg och kan lätt transporteras bakom en personbil på en trailer utan broms.

Buster S presenteras på mässan också med fiskeutrustningspaketet. Till Buster S fiskeutrustningspaketet hör en spölåda, en kastplattform med en fiskestol samt en ställning för en frontmotor. Till Buster S som har handstyrning får man dessutom en mätarställning för motorn som monteras på spölådans sida.

Buster XL – Ny Buster XL 2017
Buster XL:s grundmått förblir desamma efter modelluppdateringen: den sex centimeter under sex meter långa XL transporterar bekvämt sex personer. Det lätta men hårda aluminiumskrovet väger bara dryga 600 kilo, så båten är lätt att hantera även vid bryggan. Användbarheten förbättrades genom att göra interiören vidare. I den nya modellen ökar den största motoreffekten till 130 hästkrafter från den tidigare versionens 115 hästkrafter. Hanteringen underlättas också av Buster Q-smartskärmen som hör till standardutrustningen.

Facebook

YouTube